Gezonde voeding vormt mee de bouwstenen van een lichaam in balans.

De juiste voeding geeft jouw lichaam een duurzame energie boost.

We onderschatten het belang van voeding op ons lichaam & geest. Een slecht voedingspatroon ligt vaak mee aan de basis van vele kwalen (vermoeidheid, verzwakte immuniteit, ziekten, allergieën, slapeloosheid, maag- & darmklachten, depressieve gedachten, emotioneel sensitiviteit, …).

Dit wetende, is gezonde voeding de moeite waard om er (weer) voldoende aandacht aan te besteden. De tijd van onze grootouders ontbreekt ons vaak, maar het is wel hun menu, waar we eer aan moeten brengen. Een pure, verse en seizoensgebonden keuken met eerlijke producten, liefst met een zo kort mogelijke voedingsketen (denk aan de old school eigen moestuin – die heb ik zelf ook, mmmm die smaken).

Gezonde voeding is minder complex dan we denken. Eet zo vers, eenvoudig en natuurlijk mogelijk. Zo geef je het lichaam wat het nodig heeft en keert het automatisch terug naar zijn oorspronkelijke gezonde staat.

Ook ik ben een levensgenieter. Dus vergeet zeker niet naast gezonde gebalanceerde voeding, jezelf af en toe te verwennen met jouw guilty pleasure.

L-eef

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]