Yoga & Meditatie

 

 

Komt tot rust met L-eef.

Start nu

“Quiet your mind and the soul will speak”

Yoga & Meditatie met L-eef

Onze huidige maatschappij overlaadt ons met prikkels, drukte, overvolle agenda’s, … kortom stress. Ontkoppel je hiervan en wordt stressvrij met L-eef. Een gezond leven kan pas bereikt worden wanneer lichaam & geest in balans zijn. Balans en innerlijke rust maken ons weerbaar. De unieke aanpak van L-eef gaat breder en zorgt voor een balans in sport én voeding én yoga & meditatie. Maak nu een afspraak bij L-eef en zet zo de eerste stap naar een zelfbewust, mentaal en fysiek welzijn.

Ik ben officieel en internationaal gecertifieerd als yoga teacher, met meerder yoga teacher diploma’s (+500u opleidingen in hatha, vinyasa, ashtanga & yin) behaald in Thailand, Sri Lanka en Spanje.

Mens sana in corpore sano

Een gezonde geest in een gezond lichaam is het doel van L-eef. Wordt meester van uw gedachten! Besef dat uw lichaam een dierbare tempel is en uw geest een vruchtbare tuin. Draag hier zorg voor.

L-eef neemt het geestelijke welzijn mee op via yoga & meditatie in de personal, sport- en voedingscoaching. Dit maakt de aanpak van L-eef uniek.

%

Ga voor 100% stressvrij met L-eef